skip to main content

Parkour Fredager, voksne/13+år

Få billetter igjen
Få billetter igjen

Parkour Fredager, voksne/13+år

Fra 900,00 NOK

Sted

Dato

3. Mai 2024, 15:20 - 14. Juni 2024, 16:50
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Beskrivelse

Ukentlige parkour treninger som går på Fredager fra 3. Mai til 14. Juni, fra kl: 15:20 til 16:50. Dette kurset passer for alle ferdighetsnivåer. Det er viktig med klær etter vær og drikkeflaske.


Hva er Parkour?

Her er en video som vser en del av bevegelsene vi bruker i parkour:

Her er en video som forklarer litt mer om hvordan det foregår:


Hva gjør vi på kurset?

På disse treningene jobber vi med forskjellige måter å leke og å bevege seg i omgivelsene sine. For eksempel, balanserer vi på gjerder, hopper fra en plass til en annen, og gjør akrobatiske bevegelser over objekter. Vi som holder på med parkour til vanlig er vandt til å finne bevegelsesgåter rundt oss i hverdagen, slik at vi feks. stopper på vei til jobb/skole å lærer oss en ny bevegelse. Dette er noe vi ønsker å vise til deltagerne slik at man kan begynne å finne bevegelsesgåter i hverdagen. Vi gjør også mange leker på kursene, disse lekene er både god trening og forbedret kroppskontroll, I tillegg til å repetere tekniker på morsomme måter

Hvor Skal du møte opp?

Det blir et nytt oppmøte sted nesten hver uke. Oppmøte stedene står i listen under. Kurset Starter og Avslutter alltid på samme plass.

Oppmøter (kommer snart, det blir sentrumsnære plasser)

3. Mai - Ilaparken https://maps.app.goo.gl/g2gcFy...

10.Mai - Ilaparken

17.Mai - Rød dag

24. Mai - Nedre singsakerslette studentby https://maps.app.goo.gl/pR2FPN...

31.Mai- Berg studetnby https://maps.app.goo.gl/K9bisS...

7.Juni - Berg studentby

14.Juni - Cafe løkka https://maps.app.goo.gl/Zd1S73...


Er Prisen et Problem?

Det er mange som sliter økonomisk i det siste, om prisen er et problem er det mulig å kontakte oss over mail, så kan vi se om vi kan tilrettelegge for alle. Mail: davidflorianmatic@gmail.com

Trenerene på dette kurset er:

Martin Haugland Sundby, 97466170

David Matic, 90712374

Alexander Vaags, 98629788

Eventuell ekstra informasjon angående kurset kommer over Mail, ved spørsmål ta kontakt med trenerne over melding.

Arrangør

Parkour er å bruke formene i omgivelsene (gjerder, vegger, skråninger, trær osv.) til bevegelse, lek, trening, dans, utforsking og utfordringer.

Vi arrangerer:

Ukentlige parkour kurs

Ferie parkour

Parkour forestillinger

konkuranser

Og mer

Det dukker opp arrangementer på siden her, Noen ganger mange, og noen perioder få.

Lokale

Café Løkka, Dokkgata 8, 7042 Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer