Parkour for 10-12år

Parkour for 10-12år

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

2. September 2022, 16:45 - 9. Desember 2022, 18:15

Beskrivelse

Vi har fått pengestøtte fra Erasmus+, så billettene er gratis.

Ukentlige parkour treninger som går fra 16:45 til 18:15 Fredager 2.Sep-9.Desember 2022, med unntak 14. Oktober. 

Dette er for alle uansett ferdighetsnivå :D

På disse treningene jobber vi med forskjellige måter å leke og å bevege seg i omgivelsene sine. For eksempel, balanserer vi på gjerder, hopper fra en plass til en annen, og gjør akrobatiske bevegelser over gjerder. Vi som holder på med parkour til vanlig er vandt til å finne bevegelsesgåter rundt oss i hverdagen, slik at vi feks. stopper på vei til jobb/skole å lærer oss en ny bevegelse. Dette er noe vi ønsker å vise til deltagerne slik at man muligens kan begynne å finne bevegelsesgåter i hverdagen. Vi gjør også mange leker på kursene, dette er varierende leker hvor vi utfordrer hverandre på bevegelser, og er med på å endre reglene på.

2 September - Ila Parken

9 September - Ila parken

16 September - Bak Pizza bakeren som ligger i nedre singsaker https://www.google.com/maps/pl...

23 September - Kalvskinnet

30 September - Bibloteket ved vitenskaps senteret https://www.google.com/maps/@6...

7 Oktober - Bak torget (bak Trondheim Torg kjøpesenteret) https://www.google.com/maps/pl...

21 Oktober - Bak torget 

28 Oktober - Bak pizza bakeren

4 November - Kalvskinnet

11 November - Ila parken

18 November - bibloteket ved vitenskaps senteret

25 November - Bak torget

2 Desember - Olavs hallen Oppmøtet blir på Krigsseilerplassen som ligger på hjørnet ut i elven mot solsiden https://goo.gl/maps/FpKNHT9SUS...

9 Desember - Ila Parken


Trenerene på dette kurset er Alexander og David


Her kan man se en video for å se mer av hva vi holder på med.

Arrangør

Vi gjør de tilltakene vi tror er mest effektive for å få folk til å være aktive, og for å skape en possitiv kultur rundt aktivitet.

Lokale

Ilaparken Ilaparken, Unnamed Road, 7018 Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.