Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Paqwots 2017 inviterer til dekknavnslipp på Tiger Tiger Fredrikstad

arrangementet ble avsluttet

Paqwots 2017 inviterer til dekknavnslipp på Tiger Tiger Fredrikstad

Fra 150,00 NOK

Sted

Dato

28. Oktober 2016, 22:00 - 29. Oktober 2016, 03:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Paqwots 2017 inviterer til dekknavnslipp på Tiger Tiger Fredrikstad 28 oktober kl 22.00-03.00.ALDERSGRENSE: 18 ÅR+ m/gyldig legitimasjon! Gyldig legitimasjon er bankkort, førerkort og pass. (Skolebevis er IKKE gyldig legitimasjon)Dørene åpner 22.00
Garderobe: 30,-
Forhåndsbilletter vil koste 150,- og kjøper du i døra koster det 200,-Dresscode: Dekknavnsklær eller bare bestem selv, whatever

Det er ikke tillatt medbrakt drikke i lokalet, men det vil bli salg av diverse drikkevarer i baren.
LINEUP: Stay tunedOm det skulle være noen spørsmål ta kontakt med enten Martine Teien eller Marlene Kjellevold Nygård.

Arrangør

RNN -Rental Network Norway - arrangerer hovedsaklig arrangementer for ID18.

RNN har arrangert over 100 russekroer siden 2012, der de fleste har vært utsolgt. Vi legger vekt på kvalitet. Følg oss her for nye eventer! Booking: Eyvind@rn-norway.no eller IG: @rnnevent

Lokale

Tiger Tiger, Storgata 4, 1607 Fredrikstad

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer