skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

På line over livet

arrangementet ble avsluttet

På line over livet

Fra Gratis

Sted

Flere tidsluker

9 Mars 2024 - 10 Mars 2024
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

«På line over livet» er den andre og siste delen av historia om Olav Bjelland og hans kamp for å halda hovudet over vatnet.

Om lag seks år har gått sidan Olav Bjelland i psykotisk tilstand sjokkerte heimbygda si med ei frykteleg ugjerning. Etter lang tids opphald på ulike institusjonar, prøver Olav å koma tilbake til samfunnet. Men han strevar framleis med å finna sin plass i verda.

Doktor Amundsen er anerkjend som ein av dei store ekspertane innan humanistisk psykologi, men han manglar framleis ei storbragd for å bli skriven inn i historiebøkene. Så dukkar det plutseleg opp ein svært uvanleg pasient på klientlista hans.

Med håp om å hjelpa Olav sitt innfløkte sinn, viklar Amundsen seg inn i eit spesielt forhold som får konsekvensar for både privatlivet og karrieren hans.

«På line over livet» har tilrådd aldersgrense 12 år, grunna innhald med opprivande tematikk knytta til vaksenlivet, mellom anna samlivskonflikter, sterke kjensleutbrot, tidsvis grov dialog og nokre kortvarige valdsinnslag og andre skremmande element.

Arrangør

Hjelmeland Teater vidarefører teaterarva etter Hjelmeland Teaterlag (1983–1998), Hjelmeland Samfunnshus og Teaterlag (1999–2017) og Hjelmeland Ungdomsteater (2013–2017).

Barneteateret og Ungdomsteateret samlast til faste øvingar kvar veke, og viser to–tre framsyningar i løpet av året. Elles set Hjelmeland Teater opp revyar, komediar, musikalar eller andre mindre framsyningar, der dei vaksne skodespelarane våre får visa seg fram.

Lokale

Storsalen Storsalen – Hjelmeland Samfunnshus, Askvikbakken 1, 4130 Hjelmeland

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer