Overgrepsproblematikk Del 1

17. Oktober 2019, 17:00 - 21. Oktober 2019, 21:30

Kulturtorget, Stor Festsal, Storgaten 15, 1850 Mysen

Thomas Winther forteller om: Normalseksualitet, tegn og signaler, hva gjør man?Olav E. Falch snakker om: Barndom, overgrep, ungdomstid og det å komme seg videre i livet.

Torsdag 17 oktober 17:00 - 21:30 Kulturtorget, Stor Festsal i Mysen
350,- pr pers (290,- for studenter)

Kaffe og te blir servert under foredraget.
Foredraget vil være med på å gi en økt kompetanse som gjør at deltakeren lettere kan fange oppdage små signalene målgruppen ofte sender ut når noe er galt. 

Samt at Olav vil fortelle og bekrefte de signalene han sendte ut.
Kurset setter også deltakeren bedre i stand til å ta imot historiene på en trygg og riktig måte. 

Foredragsholder Thomas Winther er utdannet, barne- og ungdomsarbeider, barnevernspedagog, med videreutdanning i yrkesfaglig veiledning, rus/psykiatri, sexologi, videregående klinisk sexologi, tiltak mot seksuelle overgrep mot barn, vold i nære relasjoner og masterutdanning i familieterapi. Thomas har arbeidet med målgruppen siden 1992. 

Olav E. Falch snakker om egne erfaringer om overgrep, og om hva enkeltpersoner har betydd i hans liv for å komme seg videre. Olav har jobbet 15 år i Nordsjøen og 5 år i Eidsberg Brann og Redning. Han jobber nå innen psykiatri og er nyutdannet vernepleier.
Etter gjennomført kurs blir det utdelt kursbevis, og vi håper at flere vil være med på å utgjøre en forskjell for andre.