Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

OSLO - Day trading kurs- Gratis

arrangementet ble avsluttet

OSLO - Day trading kurs- Gratis

Fra Gratis

Sted

Dato

2. Mars 2016, 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

ETX Capital Norge presenterer Tom Hougaard – mannen som forvandlet 250.000 til 10 millioner i 2014. Trader og medlem av Tv2 og Radio 24/7 Millioner-klubben Danmark, kommer til Oslo for å snakke om sitt liv som trader; verktøyene han bruker til daglig; hvordan man utfører handler; og han vil veilede i hvordan man selv kan bli en trader.

Tom Hougaard vil handle live under seminaret i valuta og aksje indeks markedet. Han vil også gjennomgå reglene han lever etter, som har gjort ham suksessfull i trading.

Registrer deg for vårt event og få også tips til gode muligheter på markedet per e-post.

Tom Hougaard forteller:

Jeg har brukt mye tid på å lage en presentasjon som vil gå til beinet om hva det vil si å være en privat spekulant.

Jeg vil gå i dybden på følgende emner:

 1. Min biografi
 2. Hva er Spread trading
 3. Live trading plattform og trading
 4. Enkle teknikker
 5. Avanserte teknikker
 6. Eksempler på tidligere gode og dårlige handler
 7. Hvor nykommere gjør feil
 8. Det psykologiske aspektet ved trading
 9. Trading opplæring

Det vil bli gitt mulighet for spørsmål fra publikum underveis

Meld deg på og opplev en medrivende dag med en mann som til daglig risikerer millioner av sine egne kroner i det finansielle markedet.


Du kan møte Salgs ansvarlig for ETX Capital Norge, Jostein Johnsen, i forkant av seminaret. Ønsker du et personlig møte kan du kontakte han på jostein.johnsen@etxcapital.no

Lokale

Scandic Solli, Parkveien 68, 0202 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer