skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Ormpest / Last Lightning / Nederlag

arrangementet ble avsluttet

Ormpest / Last Lightning / Nederlag

Fra 50,00 NOK

Sted

Dato

16. Februar 2024, 19:30 - 22:30

Beskrivelse

Tre hardtslående metalband inntar Sub Scene 16. februar.

ORMPEST er et 4-piece nekro blackmetal-band. Trommis og bassisten starta bandet i mai 2023, og har nylig sluppet første plate, og plate nummer 2 er allerede på vei.


Last Lightning er et blackmetal-band fra Ås som startet opp i 2016. De henter sine inspirasjoner fra band som Windir, Satyricon og Taake. I løpet av den tiden har bandet sluppet to EPer, og albumene "Porten" (2021), samt "The Unholy Ritual" (2022). Senest har bandet vært support for Taake. Bandet er kjent for sitt energiske show, samt melodier som fenger lytteren fra første til siste øyeblikk.

NEDERLAG er et svarmetall-band fra Vestfold. Musikken er preget av både thrash- og deathmetal, med hovedfokus på høyt tempo. Uante mengder blasts & skyttegrav-riff gir deg en gyllen mulighet til å få tinnitus.

Gratis ørepropper i baren.

Lokale

Sub Scene, Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer