Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

ORM // support: Søstre, Split // Bite

arrangementet ble avsluttet

ORM // support: Søstre, Split // Bite

Billetter fra 200,00 NOK

Sted

Dato

11. November 2022, 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Det Bornholmske black-metal bandet følger opp deres utsolgte konserter i København, og drar på turné over hele Danmark høsten 2022. I tillegg tar de også turen til Norge for å holde konserter på Vaterland i Oslo og Skur 14 i Bergen.

ORMs popularitet i det danske metalmiljøet er ikke til at ta feil av, og deres tidligere utgivelser; albumet ‘Ir’ fra 2019 og EP’en ’Mit Blod’ fra 2020, har blitt skamrost av anmeldere fra blant annet «Politiken», «Information» og «GAFFA». Musikalsk blir man nærmest blåst over ende av ORMs foranderlige og forlokkende univers, hvor mytiske fortellinger om menneske og natur går i symbiose med storslått, melodisk og samtidig rå og direkte black metal.

Bandets ruvende ambisjoner og enestående grad av musikalsk kompromissløshet sementeres spesielt når de spiller live – noe de sist demonstrerte foran et utsolgt Hotel Cecil i februar 2022, hvor både publikum og anmeldere var ballistiske. Blant annet kvitterte DEVILUTION.DK med ordene; «Spillegleden og tilstedeværelsen på scenen var åpenbar og fengende, lyd og lys rett i skapet og samspillet så skarpt og livlig som godt over 20 år med vennskap og øving tillater. Når selve materialet, Ir, til og med er en så sterk komposisjon, var de eneste dykkene i konserten de dynamiske og vakre passasjene som står i kontrast til de brutale riffene og hjerteskjærende melodiene. Begge fasetter av Orms musikk kom til sin rett. Her er det ingenting å sette fingeren på”.

ORM er for tiden i studio for å spille inn sitt tredje album, og er klare for nok en gang å bære sin dark metal ut til publikum på de danske og norske livescenene til høsten.


Support: SØSTRE


Søstre ble etablert i Bergen i 2018. Siden da har de sluppet én EP og er nå i prosessen med å gi ut sitt første album i samarbeid med Loyal Blood Records. Bandet byr på et audiovisuelt angrep med ritualistiske undertoner og musikken er aggressiv, kompleks og pønkete. De fire medlemmene har bred erfaring fra ulike musikalske prosjekter og bidrar alle i den kreative prosessen. Liveshowet er preget av egenproduserte visuelle effekter, svette, energi og fri utfoldelse. Søstre vil alltid prøve å overgå seg selv.


Billetter kr 200, 250 kr i døren

18+

Arrangør

SKUR 14 arrangerer i hovedsak musikk og kulturarrangementer.

Lokale

Skur 14 Skur 14, Holbergskaien 1, 5004 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.