Ophiuchus inviterer deg til konsept-slipp 7. Mars på Xharbour!

arrangementet ble avsluttet

Ophiuchus inviterer deg til konsept-slipp 7. Mars på Xharbour!

Billetter fra 150,00 NOK

Sted

Dato

7. Mars 2020, 21:30 - 8. Mars 2020, 02:00

Beskrivelse

Ophiuchus inviterer deg til konsept-slipp 7. Mars på Xharbour!


Vi garanterer god stemning og håper så mange som mulig av dere tar med gjengen og har det gøy! Kle deg i hva som helst, russeartikler er selvfølgelig lov
Medbrakt drikke er ikke lov, men det vil være mulighet til å kjøpe i baren under hele arrangementet!Nulltoleranse for bruk av narkotiske midler!

vi ønsker att alle benytter gang felt langs veikanten,( IKKE LOV og gå bak vei av svimehallen eller vid parkering.)har hensyn til nabolagene og nedskræping runt om-rådet på Stoltenbergs gate.
Avarsel: for trafikkert vei!

7Hvor? Xharbour i TønsbergStoltenbergsgate 46, 3110 TønsbergNår? 21:30-02:30ID: 18-25HUSK! Gyldig legitimasjon: Pass, førerkort eller bankkort med bilde.

Priser:Forhåndskjøpt billett er 150krI døra er 200krBemannet garderobe koster 50kr

Lineup:Kommer snart
Arrangør: Ophiuchus/Gompa❤️

Lokale

Xharbour Xharbour, Stoltenbergs gate, 3112 Tønsberg

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.