OPEN DRAG STAGE Youth Edition

arrangementet ble avsluttet

OPEN DRAG STAGE Youth Edition

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

14. Mars 2020, 15:00 - 20. August 2020, 16:30

Beskrivelse

Velkommen til tredje gangen av Open Drag Stage Youth Edition lørdag 14. Mars klokken 1500 på Kulturhuset i Boksen (2. etasjen)!!

Dette er for deg som er mellom 13 og 20 år!

Med innvilget 40.000,- fra LNU Frifond Teater, arrangerer vi dragshow for ungdom mellom 13 og 20 år! Showet denne dagen har en hovedvekt av dyktige og spennende dragartister som er under 26 år. Yngste er 13 år gammel!

Dette er et GRATIS arrangement med noe begrensede plasser. Derfor må dere forhåndsbestille din fribillett. Ubrukte plasser blir gitt til dem som kommer på døra eller er på venteliste.

I tillegg er dette et rusfritt arrangement, der rusmidler og alkohol er nulltolerert. Er du påvirket eller har med medbrakt blir du ført ut og mister din plass.

Ved døra blir det ID sjekk. Alle som er fra 21 år og oppover blir nektet adgang. Om du må ha med verge (og som er over 20 år) må dette avklares med Open Drag Stage på forhånd.

Vi ser frem til å ha show for dere den 14. mars! Skulle det være noe så ikke nøl med å ta kontakt.
Dørene åpner 1430, og det er muligheter for å kjøpe kaffe, boller og snacks i caféen til Kulturhuset i 1. etasjen.

Med vennlig hilsen Open Drag Stage
----
Foto: Karina Klingen Rønning (instagram: @karinathedragphotographer)Modell: Milla OlsenTekst: Remi Johansen Hovda

Lokale

Kulturhuset Kulturhuset, Youngs gate 6, 0181 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.