OPEN DRAG STAGE night 9. juni

9. Juni 2018, 19:00 - 23:00

Kristian IVs gate 9, Kristian IVs gate 9, 0164 Oslo

Våren er her, sommeren snart på døra, og snart... veldig snart kan du ta en velfortjent ferie. Men alt dette er så lenge tid! Vi vil ha fest og morro nå! Og ikke minst DRAG!

Velkommen til fjerde gangen av OPEN DRAG STAGE night. Vi byr på lekre Dragartister, god stemning, og et lokale man bare vil vrikke på dansefoten etter heftig og variert musikk.

Open Drag Stage ønsker å utvikle dragscenen i Oslo. Her kan både erfarne og helt ferske dragartister få prøve seg. Og vi i ODS velger ut et variert program som ikke bare er av den typiske dragsjangeren, stå og lipsynce, men også artister som bryter med formen for å ta det med til nye høyder og kanter.

Sist ODS, som var 7. april der begge shows ble utsolgt en uke før showet, var det knall stemning blant publikum og mange spennende artister på scenen.

Denne gangen har vi show både klokken 1900 og klokken 2130, på Elsker bar og klubb. Elsker er Oslos kanskje hotteste homoklubb, med tre etasjer av eventyr. Dette er det idelle showet for deg som liker Drag, synes drag er spennende eller ikke vet hva det går i.

For mer informasjon, sjekk ut vår facebook-page: ODS.

Med vennlig hilsen Open drag stage.

-----

Dørene åpner 30 minutter før showstart.

Ha billetten din med i fysisk form eller digitalt på mobilen.

Kjøpte billetter refunderes ikke etter endt show.

Og skulle det være noe så ta kontakt med oss på opendragstage@gmail.com

Billett til 1900-showet

Ikke tilgjengelig

Billett til 2130-showet

Ikke tilgjengelig