OPEN DRAG STAGE // NewDrag

OPEN DRAG STAGE // NewDrag

Billetter fra 180,00 NOK

Sted

Dato

7. Oktober 2022, 21:00 - 22:30

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL OPEN DRAG STAGE // NewDrag!


Dette er showkonseptet hvor du vil få oppleve de ferske talentene i miljøet, dem som pusher grenser, tolker drag i nytt lys og som skaper god stemning i rommet. Dette konseptet er et helt nytt OPEN DRAG STAGE-satsning, og har sitt første show 7. oktober på ELSKER Bar & Club i Oslo. Hensikten er å skape rom for det nye - der du som publikummer kan oppleve artistenes hopp ut i draguniverset, spennende uttrykk, og få inspirasjon! 


Kommer du også i drag kan det hende du selv får muligheten til å gjøre en spontan alt på scenen (blunk*) - ta da kontakt med oss underveis i showet. Og etter showet, blir det fest og fanteri på Elsker dansegulv! 


Showlengde: 1,5 time

Aldersgrense: 20 år


Følg oss på Facebook og Instagram: @opendragstage

Følg Elsker på Facebook og instagram: @elskeroslo og @elsker

Med vennlig hilsen Open Drag Stage

Foto: Karina Klingen Rønningen (instagram: @karinathedragphotographer)

-------

NB: Billetter kjøpes via Billetto til dette showet. Kontakt opendragstage@gmail.com ved eventuelle spørsmål og andre henvendelser. Kjøp ikke billetter av ukjente personer da dette mest sannsynlig kan være svindel og Open Drag Stage står ikke til ansvar ved fake billetter eller svindel - du kommer heller ikke inn på show med ugyldige billetter. Men vi er behjelpelig hvis det skulle være noen tvil eller spørsmål vedrørende billetter.

Billetter kan kun refunderes 24 timer før showstart.

Lokale

Elsker Club - Oslo Elsker Club - Oslo, Kristian IVs gate 12, 0164 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.