OPEN DRAG STAGE // Bois Night på ELSKER Club & Bar

arrangementet ble avsluttet

OPEN DRAG STAGE // Bois Night på ELSKER Club & Bar

Billetter fra 220,00 NOK

Sted

Dato

1. Oktober 2022, 21:00 - 23:00

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL OPEN DRAG STAGE // Bois Night på ELSKER Bar og Club!!

Open Drag Stage skal endelig ha show igjen på Elsker Bar og Club i Kristian IVs gate 12 - virkelig tilbake til våre røtter da det var her vi hadde vårt første ODS-show i 2017. Og denne gangen kjører vi på med BOIS NIGHT!!!


BOIS NIGHT er en av Open Drag Stage sin spennende konsepter der det maskuline uttrykket dyrkes og digges. Det siste året har det blitt holdt 9 ganger - blant annet på Oslo Drag Festival og SALT Art & Music! BOIS NIGHT er et dragshowkonsept- der det er ny line-up med forskjellig artister fra show til show. Her kan du forvente høy showfaktor, variert program og digg musikk! Innholdet spenner fra alt fra lipsync, dans, tankevekkende, sexy og bisart! Konseptet er utviklet frem og produsert av Elektra Puzzz (aka. Katinka Steensgaard), som også blir kveldens konferansier. 


Konseptet har som mål å fremheve ulike maskuline sceneuttrykk og tolkninger av maskulinitet som konsept, da dette er noe en sjeldent ser på den norske dragscenen. Så kom og opplev noe helt utenom det vanlige og etterpå blir det å nyte og feste hva ELSKER Bar & Club har å by på!

En perfekt kveld du aldri vil glemme!


Aldersgrense: 20 år

Showlengde: 1,5 time


Følg oss på Facebook og Instagram: @opendragstage

Følg Elsker på Facebook og instagram: @elskeroslo og @elsker

Med vennlig hilsen Open Drag Stage

Foto: Karina Klingen Rønninge (instagram: @karinathedragphotographer)

-------

NB: Billetter kjøpes via Billetto til dette showet. Kontakt opendragstage@gmail.com ved eventuelle spørsmål og andre henvendelser. Kjøp ikke billetter av ukjente personer da dette mest sannsynlig kan være svindel og Open Drag Stage står ikke til ansvar ved fake billetter eller svindel - du kommer heller ikke inn på show med ugyldige billetter. Men vi er behjelpelig hvis det skulle være noen tvil eller spørsmål vedrørende billetter.


Billetter kan kun refunderes 24 timer før showstart.  

Lokale

Elsker Club - Oslo Elsker Club - Oslo, Kristian IVs gate 12, 0164 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.