Omnia X Crew Trening

Omnia X Crew Trening

Fra 299,00 NOK

Sted

Dato

17. Juni 2023, 10:00 - 15:00

Beskrivelse

Bli med oss på et unikt og energisk treningsevent i samarbeid med CREW Trening! Vi har satt sammen en spennende dag fylt med dans, boksing, styrke- og kondisjonstrening som vil utfordre og inspirere deg til å nå nye høyder.

Inkludert i billettprisen:
- 3 gruppetimer
- Næringsrik lunsj
- Motivasjonsforedrag
- Energidrikke og proteinbarer som snack mellom øktene

Dette treningseventet er en unik mulighet til å komme sammen med likesinnede mennesker, utfordre deg selv og ta del i en helhetlig opplevelse av trening, fellesskap og personlig vekst. Så bli med oss og opplev en dag fylt med svette, smil og mestring!

Billettene til dette eksklusive arrangementet er begrenset, og det er kun 70 plasser ledig, så sørg for å sikre din plass nå og bli med på en uforglemmelig dag!

Vi gleder oss til å se deg der!

Lokale

CREW, Waldemar Thranes gate 73, 0175 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag Mer