skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Ole Børud & Samuel Ljungblahd - Someday at Christmas Tour 2017

arrangementet ble avsluttet

Ole Børud & Samuel Ljungblahd - Someday at Christmas Tour 2017

Fra 340,00 NOK

Sted

Dato

26. November 2017, 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Sukksessen er tilbake - Samuel Ljungblahd og Ole Børud på ny felles turné

2012 kom den roste juleplaten Someday At Christmas, et samarbeid mellom to av Skandinavias absolutt største soul og gospelsangere Samuel Ljungblahd og Ole Børud. Plata fulgtes av to suksess fylt turnéer (2012,2013) og mange har stilt spørsmålet når det er dags igjen. Svaret er nå! Lengselen at få samarbeide igjen i tilegg til den stora etterspørselen resulterer i en ny turné, Someday at Christmas Tour 2017. Duoen gir seg ut på en 3 uker lang turné, med 5 konserter i Norge og 10 i Sverige. Det kommer til å svinge og det blir en soulful konsert sentrert runt julens budskap. Lokale kor på hvert sted blir med og bakker opp artistene.

Lokale

Frøyland og Orstad Kirke, Orstadbakken 33, 4355 Klepp Stasjon

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer