skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Olavsong

arrangementet ble avsluttet

Olavsong

Fra 350,00 NOK

Sted

Dato

1. August 2021, 19:00 - 20:30

Beskrivelse

I 2021 er det 1000 år siden Olav den Hellige kom til Gudbrandsdalen på kristingsferda si. Det blir kveldskonsert i Ringebu Stavkyrkje hvor vi får høre kraftfull musikk og sang med noen av de fremste musikerne i dalen. Bjørn Kåre Odde fra Lom har skrevet et bestillingsverk for 1000-årsjubileet, og i tillegg blir det musikk brukt i kirka siden Olav den Hellige sin tid og fram til i dag, samt musikk til tekster av lyriker og ordkunstner Olav Aukrust.Musikere: Mari Midtli, Aslak Brimi, Bjørn Kåre Odde, Sander Tingstad, Ronny Kjøsen, Malin Alander, Elin Marie Christensen, Ida Malene Christensen og John Åsnes.

Billettpris:
Voksen: 350,-
Barn u/ 16 år: gratis

Arrangør: Sommerkonsertene i Ringebu.

Arrangør

Sommerkonsertene i Ringebu er en frivillig komité som har i oppgave å arrangere konserter i Ringebu stavkirke i Juni/Juli. Vi setter sammen et bredt program, som vi håper treffer de fleste. Gå inn å sjekk ut årets konserter!

Lokale

Ringebu stavkyrkje Ringebu stavkyrkje, Vekkomsvegen 433, 2630 Ringebu

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer