Olavsong

arrangementet ble avsluttet

Olavsong

Billetter fra 350,00 NOK

Sted

Dato

1. August 2021, 19:00 - 20:30

Beskrivelse

I 2021 er det 1000 år siden Olav den Hellige kom til Gudbrandsdalen på kristingsferda si. Det blir kveldskonsert i Ringebu Stavkyrkje hvor vi får høre kraftfull musikk og sang med noen av de fremste musikerne i dalen. Bjørn Kåre Odde fra Lom har skrevet et bestillingsverk for 1000-årsjubileet, og i tillegg blir det musikk brukt i kirka siden Olav den Hellige sin tid og fram til i dag, samt musikk til tekster av lyriker og ordkunstner Olav Aukrust.Musikere: Mari Midtli, Aslak Brimi, Bjørn Kåre Odde, Sander Tingstad, Ronny Kjøsen, Malin Alander, Elin Marie Christensen, Ida Malene Christensen og John Åsnes.

Billettpris:
Voksen: 350,-
Barn u/ 16 år: gratis

Arrangør: Sommerkonsertene i Ringebu.

Arrangør

Sommerkonsertene i Ringebu er en frivillig komité som har i oppgave å arrangere konserter i Ringebu stavkirke i Juni/Juli. Vi setter sammen et bredt program, som vi håper treffer de fleste. Gå inn å sjekk ut årets konserter!

Lokale

Ringebu stavkyrkje Ringebu stavkyrkje, Vekkomsvegen 433, 2630 Ringebu

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.