Oktoberfest på Heidis weekend

arrangementet ble avsluttet

Oktoberfest på Heidis weekend

Billetter fra 100,00 NOK

Sted

Dato

1. Oktober 2022, 20:00 - 2. Oktober 2022, 02:30

Beskrivelse

🥨

Oktoberfest på Heidi's Bier Bar Kristiansand!

🥨

Vil du dra til den mest autentiske Oktoberfesten i Kristiansand? Du har kommet til rett sted!

Fra kl 20.00 inviterer vi inn til skikkelig Oktoberfest, Med Billetter kommer du forbi alt av kø!  Oktoberfest billettene inkluderer; Bord, Mat, minst 1 enhet og inngang + fast track.

🥨

Vi gleder oss til å se deg til årets Oktoberfest 2022

💃

*ID 20
*Kjøpte billetter refunderes ikke
NB: Med billett får du gratis inngang Torsdag/fredag, de andre godene gjelder derimot bare på Lørdagen.

Lokale

Heidis Bier Bar Heidis Bier Bar, Vestre Strandgate 27, 4611 Kristiansand

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.