NB: Arrangementet er flyttet fra opprinnelig 04.11.2020 til 11.02.2021.

Velkommen til ØkoSmart!

Det er hentet inn kompetente personer på akkurat tema rundt bedriftsøkonomi og vekst, både fra DnB og Fiken. ØkoSmart er et arrangement om hvordan du kan overleve i startfasen samtidig som du skal sette opp, drive og opprettholde en sunn bedriftsøkonomi.⚖️

ØkoSmart tar sted på moderne MESH i Oslo. Det blir også servering av enkel mat og drikke under arrangementet🍕

NB: Begrenset antall plasser (kun for UEA-medlemmer og inviterte).


Mer info:

• Fra DnB kommer Anders Bø som skal geleide oss gjennom hvordan man overlever oppstarten i en bedrift, hvordan man kan få finansiering og samtidig litt om DnBs hjertesak #HunInvesterer.

• Fiken er et regnskapsprogram som har spesialisert seg på å tilrettelegge for superenkelt regnskap både for nyoppstartede og etablerte bedrifter. Kjartan Bærem kommer for å gi oss praktiske råd og tips som han mener er nyttige for å lykkes med en liten bedrift.

(PS: Alle UEA-medlemmer får 15% rabatt på Fiken!😍)

• Stian Weiseth fra Emax av Innovasjon Norge kommer for å begynne vårt nye konsept: GründerHils!🤝 Her kommer også foredragsholderne til å bli med for spørsmål og nettverksknytting.

Her er det mye å glede seg til, og ikke minst mye nyttig info for enhver entreprenørskaps-interessent💪

NB2: Alle medlemmer kan også hente sine velkomstpakker med medlemskort og mer på arrangementet.

Ikke medlem? Gratis registrering ut 2020 deretter 99,- årlig. For dette får du inngang på alle UE Alumni-arrangementene, medlemsgodene og tilgang til et stort nettverk nytenkende og unge mennesker, både nasjonalt og internasjonalt.

Bli medlem her.

Anbefalte events
Vil du ha flere eventer?

Meld deg på her for å få et samlet event-utvalg på e-post