O, Maria!

O, Maria!

Billetter fra 100,00 NOK

Sted

Dato

18. Februar 2023, 16:00 - 17:00

Beskrivelse

Duo Vardøg består av sangeren Inger Øvrebø Uberg og cembalisten Nikolai Endresen Dahl. I konsertprosjektet “O,Maria!” fremfører duoen musikk skapt av kvinner i den tidlige barokkens Italia. Den hellige Maria var et av få sterke, kvinnelige forbilder da, og mange kvinner skrev musikk til Marias ære. Komponistene Barbara Strozzi, Francesca Caccini, Claudia Sessa, Lucrezia Vizzana og Chiara Cozzolani er representert i konserten “O, Maria!”. 

Kirkemusikk skrevet av kvinner i tidlig barokk er dessverre fortsatt lite kjent. Religionen bidro til undertrykkingen av kvinner i barokken, men var også en sterk inspirasjon til deres kunst. Kirkemusikkarven etter barokkens kvinner fortjener å løftes fram i lyset og spilles for det norske publikum.

Kvinnelige spor i Musikkhistorien inviterer til en helt spesiell konsertopplevelse lørdag 18. februar. 

Mye av musikken man får høre da er mest sannsynlig aldri tidligere fremført i Norge!


Lokale

Galleri Athene, Grønland 57, 3045 Drammen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.