Nyttårsaften på XO med mat

31. Desember 2018, 19:00 - 22:30

XO Steakhouse, Skagen 10, 4006 Stavanger

XO Steakhouse inviterer til nyttårsfeiring kl. 19 - 22.30 med inkl. 3-retters middag og drikke pakke på 4 bonger.
Kun 50 plasser, slik at våre VIP gjester kan få nyte maten og musikken i fred! Kl. 21:45 starter vi live musikk med Tor Ludvig og kl. 22.30 åpner vi lokalet for andre gjester. Dette blir garantert en intim og stemningsfull festkveld.

3-RETTERS NYTTÅRSMENY:

  • Forrett: Halv hummer servert med kremet skalldyrsaus
  • Hovedrett: Angus indrefilet med peppersaus eller bearnaise saus og valg av potet. Potetvalg: Fløtestuede, kokt Cherie, salt potetstenger med skall eller søtpotetstenger
  • Dessert: Skogens dronning. Is med krumkake, skogsbær og eggelikør.

FEST ARTIST ER TOR-LUDVIG WÅRØY:

Tor-Ludvig er en artist fra Lindesnes som har turnert Norge i 25 år. Tor-Ludvig er en artist som vinner publikums oppmerksomhet pga sin sterke stemme, sin overbevisende gitarspilling og sin utømmelige kilde av energi.

Allsang er noe som er umulig å unngå, og før du vet ordet av det står han oppå bordet ditt eller på bardisken. Stemningen har gjort så stort inntrykk rundt forbi at det har fått et eget uttrykk ”Bånn Jolly”.

Tor-Ludvig har gjennom årene opptrådt sammen med blant annet Øyvind «Elg» Elgenes, Steinar Albrightsen og Grethe Svendsen. I tillegg har han gjort flere oppvarmingsjobber for Stavangerkameratene, TNT, Postgirobygget, Vamp, Åge Aleksandersen, CC Cowboys, STAUT, Vestlandsfanden, Leif & Kompisane og 3 Busserulls for å nevne noen.

XO Nyttårsfest med mat Ikke tilgjengelig