Nyttårsaften på Heidi´s

Nyttårsaften på Heidi´s

Billetter fra 150,00 NOK

Sted

Dato

31. Desember 2022, 22:00 - 1. Januar 2023, 02:30

Beskrivelse

Enda et år er snart forbi, og FOR et år det har vært sammen med verdens beste gjester!!

🔥


Etter gjenåpningen i februar har hverdagen blitt mer og mer normal igjen, noe som har skapt stor glede for resten av året

💚


Heidi og Anton har så mange fantastiske minner fra 2022 sammen med dere, og vi er klare for å skape enda flere i 2023

🍾

Mange har kanskje allerede planlagt finstasen til nyttårsaften, men finstas eller ei - alle er velkommen på Heidi´s!
Dette blir en kveld uten like, kom og feir inngangen til det nye året med oss

🥳

Arrangør

Opplev fantastiske fester hos oss – inspirert av afterski og oktoberfest – året rundt!

Du finner Heidi og Anton rundt om i landet, spradende rundt i tyrolerkjoler og lederhosen, klare for å skape fantastiske minner sammen med våre flotte gjester.
Bli med oss å danse på bordene i en helt magisk atmosfære!

Lokale

Heidi's Bier Bar - Bergen, Håkonsgaten 27, 5015 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.