Nyttår med Heidi & Anton 2023 på Heidis

Nyttår med Heidi & Anton 2023 på Heidis

Billetter fra 150,00 NOK

Sted

Dato

31. Desember 2022, 21:00 - 1. Januar 2023, 03:00

Beskrivelse

Året 2022 er snart over, og vi har 2023 godt i sikte!!🎯Og vi må bare si WOW, for ett år 2022 har vært ✨ Vi har hatt så mange gode fester og danset så mye på bordene sammen med dere 💃🏻


Dere har løftet dagene våres med super god stemning, alle dager i uken, hele året ❤️


Heidi og Anton gleder seg masse til å feire inn det nye året sammen med dere 🥳🎉
Dørene kl 21.00 og Anton står klar i baren for å gi dere en super start på kvelden. Ønsker du å sikre deg billetter til denne strålende kvelden, bord eller fasttrack? 


Vi sees til en knallfeiring av det nye året på Heidi´s Bier Bar Oslo 🤩 ID 20Alle som har kjøpt bord og billetter må ankomme før 22.30! Kjøpe billetter refunderes ikke!

Lokale

Heidi's Bier Bar Oslo, Fridtjof Nansens plass 8, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.