Gå til hovedinnhold

Nye mil på Helgeland med Heidi, vi og Ytterli. Korgen Kirke

Nye mil på Helgeland med Heidi, vi og Ytterli. Korgen Kirke

Fra 400,00 NOK

Sted

Dato

23. Oktober 2024, 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

I uke 43 drar et utvidet Hemnes Janitsjar på ny turné på Helgeland med vokalistene og artistene Heidi Ruud Ellingsen og Ståle Ytterli.

“Mil etter Mil på Helgeland” turneen i 2021, med bl.a. Anita Skorgan, ble jo en kjempesuksess med hyllesten til Jahn Teigen.

Narvik-artisten Heidi Ruud Ellingsen er skuespiller, danser og sanger, utdannet ved Bårdar Akademiet i Oslo. Hun scenedebuterte i 2006 og slo gjennom i 2008 da hun vant NRK-konkurransen Drømmerollen.Ruud Ellingsen har hatt solist-roller i musikaler i Oslo som Spelemann på Taket, Singin' in The Rain, Sol av isfolket, Les Miserable, Mary Poppins, Flashdance og Så som i himmelen.

Hun har dessuten medvirket som solist på konserter med blant andre
Stabsmusikken, Oslo-Filharmonien, Sandvika Storband og Sandefjord Storband og
NRK-programmet Beat for Beat.

Vokalist Ståle Ytterli er fra Brygfjelldalen i Hemnes. Han jobber som universitetslektor på Norges Musikkhøyskole innen fagfeltene vokal, dirigering og kirkemusikk. Han er sangutdannet fra Oslo, København og New York. Han synger i ragtimeensemblet Ophelia Orchestra og tangogruppen Cantango. Han har vært med i musikaloppsetninger i hovedstaden som Chess, Which Witch, Annie og Les Miserables.

Fast dirigent i Hemnes Janitsjar er Arvid Martinsen som har fått kulturprisen både i Hemnes og Vefsn kommune, Haneprisen, Stubeprisen of Kongens Fortjenestmedale for sitt musikervirke.

Repertoaret er populærmusikk av Kari Bremnes, Terje Nilsen, Joni Mitchell, Nat King Cole og publikum får høre låter som Mambo Italieno, Det er Sommer, det er Sol, det er Søndag, Mad about You, Lena og The Chicken.
Mestparten er arrangert av Lars Erik Gudim.

Arrangør

Lokale

Korgen Kirke, Sentrumsveien 7, 8646 Korgen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Shortcuts

Populære eventer

Nearby events

Events af samme type

Oppdag mer