Northman Afterparty 2020!

Arrangementet ble avlyst

Northman Afterparty 2020!

Billetter fra 250,00 NOK

Sted

Dato

2. Mai 2020, 20:00 - 3. Mai 2020, 03:00

Beskrivelse

Northman Afterparty!

God mat, god drikke og live musikk. Når du har dette i tillegg til masse deltakere fra Northman Challenge 2020 så må jo det bli en bra fest?

På Siå inviterer til afterparty. CC:250,- Inkludert er inngang, Mat og Live musikk. (Begrenset antall plasser)

Det blir ferske bilder fra løpet, musikk og god stemning. Håper du har lyst til å bli med! Begrenset antall plasser. Dette er et arrangement for alle, så ta med deg mann, fruen, nabo eller heiagjengen å bli med å fest som ekte Northmen!

Arrangør

Fusa Lyd & Lys
Eikebakken 15
5640 Eikelandsosen
Norway

Mail: post@fusalydlys.no

www.Fusalydlys.no
https://w...

Lokale

På Siå På Siå, Elvegata 37, 4306 Sandnes

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.