skip to main content

Nord-Norsk Villmarksmesse 2024

Nord-Norsk Villmarksmesse 2024

Fra 100,00 NOK

Sted

Dato

14. Juni 2024, 15:00 - 16. Juni 2024, 17:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Da er det bare å sette av helga 14–16 juni 2024 til Nord-Norsk Villmarksmesse. Vi ser frem til å møtes til villmarksmesse i Bardu igjen. Den 36. i rekken. 

Villmarksmessa er Nord-Norges største møteplass innen jakt, fiske og friluftsliv. Vi legger nå alt vårt arbeid i å få til en god villmarksmesse i 2024. 

Vi vil tilby publikum i alle aldre utstillere, foredragsholdere og aktiviteter som fenger i et tradisjonelt og trivelig miljø. 

Messeområdet fordeler seg over et stort uteområde, samt innendørs i to store idrettshaller.

Barn til og med 9 år er gratis.

Lokale

Barduhallen, Spongaveien 16, 9360 Bardu

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer