Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

NNG-konferansen 2024

arrangementet ble avsluttet

NNG-konferansen 2024

Fra 700,00 NOK

Online arrangement

Dato

6. Juni 2024, 09:45 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Velkommen til NNG-konferansen 2024!

Bli med på en inspirerende og lærerik dag arrangert av Nettverk for natur og gårdsbarnehager. Denne konferansen er en unik mulighet for skolefolk, pedagoger og naturinteresserte til å dykke dypt inn i spennende foredrag og diskusjoner om fremtidens utdanningslandskap.

Sett av datoen 6. juni 2024, og kom til vårt arrangement som starter kl. 09:45. Gjennom dagen vil eksperter dele sin kunnskap og innsikt i hvordan naturen kan integreres i barnehagehverdagen på en meningsfull måte.

Billettene koster 1300,00 NOK for medlemmer og 1.700,00 NOK for ikke medlemmer, og gir deg tilgang til en dag fylt med inspirerende foredrag, nettverksmuligheter og ferske ideer til din egen praksis.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å utvikle dine ferdigheter og knytte kontakter med likesinnede. Sikre deg en plass i dag og bli en del av NNG-konferansen 2024 – hvor natur og læring møtes!

10.00 -10.30: Velkommen, innledning og presentasjon av samarbeidspartnere

10.30 -11.30: Guri Langholm

11.30 -11.45: Pause

11.45 -12.30: Rune Storli – Risikofylt lek

12.30 -12.35: Midtbyen barnehage synger oss sultne

12.35 -13.30: Lunsj

13.30 - 14.15: Fiskesprell

14.15 – 14.40: Molvær barnehage og hverdagen

14.40 -15.00: Pause

15.0 -16.00: Norges sopp og nyttevekst forbund


Arrangør

Nettverk for Natur- og Gårdsbarnehager i Norge er et nettverk for alle barnehager i Norge som bruker friluft, natur og gårdsdyr og selvprodusert mat som grunnlag for god barnehagepedagogikk. Nettverket tilbyr gode webinarer og konferanser for barnehagepersonell og alle andre som ønsker å lære mer om emner som omhandler barns møte med friluftsliv og gårdsbruk.

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer