Nimrodel

arrangementet ble avsluttet

Nimrodel

Sted

Dato

1. Juli 2022, 21:00 - 2. Juli 2022, 03:00

Beskrivelse

Nimrodel feirer singelslipp med debut-konsert på Skur14.Skur14 / 1. Juli / 21:00"Nimrodel er et nyoppstartet halvproggete rockeband fra Bergen. Bandet består av medlemmer som har brukt de siste 10 årene på å spille ekstrem-metall i den norske og europeiske undergrunnen (Inculter, Reptilian, Sepulcher).

Denne beinharde gjengen ønsker nå å utforske forlokkende melodier, sjelfulle harmonier og utenomjordisk dynamikk i den klassiske rockens vidunderlige verden. Målet er å fremkalle essensen av hva som gjør band som Camel, Beatles, Radiohead og Wishbone Ash så bra, på sin egen måte.

"Daniel Tveit - Trommer
Bård Inge Nygård - Bass
Simen Kleppe Engelsen - Gitar
Remi André Nygård - Gitar/Vokal//

ID: 18
CC: 150

Arrangør

SKUR 14 arrangerer i hovedsak musikk og kulturarrangementer.

Lokale

Skur 14 Skur 14, Holbergskaien 1, 5004 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.