Nestekjærlighet (veldedighetskonsert)

Nestekjærlighet (veldedighetskonsert)

Sted

Dato

5. November 2022, 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Veldedighetskonsert

Søskenparet Hanne Karine Sørby og Torgeir Sørby med komplett band.                                   

I samarbeid med Kirkens Bymisjon til inntekt for deres arbeid med mental helse og selvmordsforebygging.

Pandemien har vært tøff for de fleste

Kanskje spesielt for de som slet psykisk fra før. Men flere har nok kjent på mørkere tanker og ensomhet i løpet av pandemien. Vi ønsker å rette fokus mot de som plages i det stille, og vi håper med denne konserten å bidra til en enda større åpenhet om psykisk helse. Helsevesenets køer kan være lange, og derfor er det viktig at vi tørr å fortelle og snakke sammen. Det finnes mye kjærlighet der ute, og det kan bli bra om den får slippe inn.

Arrangør

Lokale

Kafe K Porsgrunn AS Kafe K Porsgrunn AS, Storgata 174 C, 3915 Porsgrunn

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.