Gå til hovedinnhold

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

NELLY & NADINE

arrangementet ble avsluttet

NELLY & NADINE

Fra Gratis

Sted

Dato

30. August 2022, 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

I 2022 er det 50 år siden homofili ble avkriminalisert i Norge. For å markere dette retter vi et fokus mot skeive fortellinger på årets utgave av Oslo Pix.

Da Nelly og Nadine møttes i Ravensbrück konsentrasjonsleir i 1944, ble det begynnelsen på en livslang kjærlighetshistorie.

Som en markering av Skeivt Kulturår, inviterer vi til en helt spesiell visning av dokumentarfilmen NELLY & NADINE i Paulus Kirke på Grünerløkka. Filmen handler om to foregangskvinner som sto imot datidens normer og er en fantastisk kjærlighetshistorie om to kvinner som fant hverandre under de mørkeste omstendigheter.

Arrangementet gjøres i samarbeid med Paulus og Sofienberg Menighet og UpNorth Film.

Kl. 18.30 åpner dørene til kirken. Filmstart kl. 19.30

Les mer om filmen her: https://www.oslopix.no/no/film/2022/nelly-nadine

Ved kjøp av festivalpass-billett må festivalpasset medbringes og vises sammen med billett.

Ved kjøp av studentbillett må studentbevis fremvises i døra.

Rabattert billett for Amnestys medlemmer.

Lokale

Paulus kirke Paulus kirke, Thorvald Meyers gate 31, 0555 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer