Need music x Blåsemafian

Need music x Blåsemafian

Fra 300,00 NOK

Sted

Dato

28. Oktober 2023, 22:00 - 29. Oktober 2023, 02:00

Beskrivelse

Halloween Party @ Castelle powered by Need Music


Med over 500 spillejobber årlig har Need Music en rekke knep i ermet og en bred erfaring på hva som beveger publikum, og lover full fest og dansegaranti. Gåsehudopptredener fra svært dyktige artister skaper et dynamisk og spennende live show med både kjente cover-låter og egne remixer.
 Dj'en spiller hele kvelden mens live artistene går av og på i flere sett for å booste opp energien.

Kveldens artister er: Dj Bergem, Blåsemafian (3 pers)
 og vokalisten Celiin.


Kort info:

 • Aldersgrensen er 20+ og vi refunderer ikke billetten om gjesten er under 20år.
 • Dørene åpner kl.21, og vi har matservering for alle som ønsker litt å spise før festen starter ved kl.22-tiden. 
 • Selv om dette er en Halloweenfest, så er utkledning ikke påkrevet for å bli med på arrangementet. 
 • Ytterligere informasjon er å finne på Castelles facebookside. 

Arrangør

Castelle Bar & Restaurant er et av Arendals største utesteder, og ligger plassert på Langbryggen ned til Pollen. Uteserveringen har sol fra tidlig til sent, men vi kan kjøre ut markisene og tenne for de mange varmelamper, hvis skyene er fremme. Koselig blir det uansett!

Lokale

Castelle Bar & Restaurant, Langbryggen 5, 4841 Arendal

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer