Nagirčalmmiid + Skrymir

arrangementet ble avsluttet

Nagirčalmmiid + Skrymir

Billetter fra 75,00 NOK

Sted

Dato

25. Februar 2022, 19:30 - 22:30

Beskrivelse

Nagirčalmmiid er ungt og lovende band som oppstod i starten av pandemien, og har siden den gang kommet et godt stykke fra gutterommet.Bandet spiller stoner / doom-metal, men ikke redd for å ta i bruk andre influenser som post-rock, støy og joik. Selv om bandet kun består av to stykker, kan vi garantere at det blir et heftig liveshow fylt med energi og lyd.Nagirčalmmiid spilte i høst på By:Larm-festivalen, og er aktuelle på Trondheim Calling. Om du liker gruglete vokal, tunge riff og dobbel-bass pedal er dette konserten for deg! Kom og bli tatt med til den dypeste delen av rohttuáibmu.


Skrymir er et blackmetalband fra Hønefoss. Bandet startet som enmannsprosjektet til låtskriver Skrymir Skogheim i 2018. Skrymir ga ut sin første EP i 2019, og albumet Predominate i 2020. Enmannsprosjektet er siden blitt utvidet til en duo med Mina Halvorsen som fast medlem, og sammen ga de ut albumet «Spell Night» tidligere i år. For tiden jobber de med neste utgivelse; «Tynan’s Feasting Worms». Live har de også med seg Simen Jakobsen Harstad som trommis.

Lokale

Sub Scene Sub Scene, Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.