Morsdagsfrokost i Mathallen

arrangementet ble avsluttet

Morsdagsfrokost i Mathallen

Billetter fra 170,00 NOK

Sted

Dato

11. Februar 2018, 09:00 - 11:00

Beskrivelse

Skjem bort mor med deilig frokost i Mathallen!

Velkommen til morsdagsfrokost på Torget, søndag 11. februar kl. 09.00-11.00!

Denne søndagen serverer kokken deilig frokost bestående av egg, brød og søtsaker. Hele frokostmenyen koster kr. 185,- per person og inkluderer juice og kaffe/te.

Frokostmeny:

- Omelett

- Grillet ostetoast med grønnsaksragu, creme fraiche og baconsmuler

- Varme sveler med valgfritt tilbehør (skogsbærkrem, sjokolade, sirup ++)

BONUS: Siden det er både morsdag og fastelavensdag på søndag får ALLE mødre gratis fastelavensbolle.

Lokale

Mathallen Oslo, Vulkan 5, 0178 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.