skip to main content

Miss Wednesday Intimkonsert

Har nettopp lagt til

Miss Wednesday Intimkonsert

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

21. Juni 2024, 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

En unik og eksklusiv mulighet til å få oppleve Miss Wednesday på en av Bergens mest intime livescene. I en koselig atmosfære uten verken anlegg eller band, leverer hun sine sanger på gitar og uten mikrofon. Det er bare 20 sitteplasser, så ikke vent for lenge med å få tak i billett!

Miss Wednesdays musikk har sterke melodiøse og lyriske elementer svøpt i et varmt, akustisk lydlandskap. Med en følelsesladd stemme og sanger om alt fra klimakrisen til kjærlighet, trekker hun inspirasjon fra indie/pop/folk landskapet med nikk mot Vance Joy, Jade Bird og Lumineers.

Her kan du høre musikken: Miss Wednesday - Spotify

Arrangør

Lokale

Skg. Vinkafé, Steinkjellergaten 2, 5003 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer