skip to main content
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

MÍO + support: Grinedræng

arrangementet ble avsluttet

MÍO + support: Grinedræng

Fra 75,00 NOK

Sted

Dato

18. November 2023, 19:30 - 22:30

Beskrivelse

Lørdag 18. november spiller MÍO på Sub Scene! 

Support: Grinedræng og Drakånis


MÍO har markert seg i undergrunnen for å levere energiske og forlokkende konserter. Med en rå frontvokalist som griper tak i lytteren og nekter å gi slipp, er MÍO et friskt pust i folkrockens univers. På kort tid har de rukket å bli et av Norges mest spennende og unike up-and-coming band.

Musikken fenger og treffer hardt, uten å miste balansen med sine dynamiske og sårbare sider. En rik inspirasjon fra norsk folkemusikk, 70-tallsprog, norsk rock og punk, gir MÍO et stort rom for lek og eksperimentering. Fuzzet felespill og krulling slås sammen med et stort arsenal av folkeinstrumenter, jazzinspirert rytmeseksjon, melodisk bass og ekspressiv gitar. 

MÍO har base i Oslo og består av seks musikere fra hele landet. Bandet ble startet av vokalist Dionisia Fjelldalen og bassist Marianne Friisberg Larssen i 2019. Debutalbumet “Ingen tid å miste” kom i juni 2023, og har høstet en rekke gode omtaler.


Support:

Grinedræng
Grinedræng er et Oslo-basert band som er inspirert av blant annet Sleater-Kinney til NIN. Den senere tid har de spilt mye rundt på steder i Oslo som f.eks Blå og Hærverk, i tillegg til Kampen-dagene, Musikkfest Oslo og Grønlandsfestivalen.
Bandet spiller upbeat punk som stereotypiske ungdommer kan relatere til. Målet er å skape masse energi og gi alt til låtene.
Drakånis
Drakånis er et band bestående av fire jenter fra Oslo. De møttes for to år siden og har spilt på scener som Blå, Internasjonalen og Kafe Hærverk. Drakånis spiller for det meste rock på norsk, og inspireres av band som Razika, No.4, Veps og Honningbarna. De elsker å spille, og som publikum får du oppleve et band med masse energi og god stemning!

Lokale

Sub Scene, Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer