MGP-festen 2023

MGP-festen 2023

Fra 150,00 NOK

Sted

Dato

13. Mai 2023, 19:30 - 14. Mai 2023, 02:00

Beskrivelse

MGP-festen til Molde på Skeiva er årets mest fargerike eventyr og innbyr til å ruske liv i alt man har av farger, blonder, glitter og glam. Alt er lov denne kvelden! Det blir musikkbingo før sending, så det er viktig å møte 19:30 om man vil ha med seg denne elleville aktiviteten. Vi tar suksessen fra i fjor til nye høyder. 

Det blir som vanlig kåringer: 

Årets mest fargerike
Årets Grand-Prix'er - en gjev pris å kapre.


DJ Therese vil glede oss med et godt utvalg av feel-good-låter gjennom natten!!!


Vil du være med på den mest fargerike happeningen i Molde i år???

DETTE VIL DU IKKE GÅ GLIPP AV!!!!

Lokale

Fuzzy Platebar, Storgata 13, 6413 Molde

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.