Meg og Stefan, Meg og Glenn - Og Det Eminente Band

Meg og Stefan, Meg og Glenn - Og Det Eminente Band

Billetter fra 150,00 NOK

Sted

Dato

10. Desember 2022, 20:00 - 23:59

Beskrivelse

ENDELIG! Det er med glede vi kan fortelle at Meg og Stefan, Meg og Glenn - og Det Eminente Band spiller opp til dans igjen. Dette er et førjuls must! Med oss har vi et strøkent oppvarmingsband som heter Takstein.

"Ungdommene i Takstein er bare 16 år gamle, men tross alderen er de blodseriøse! De har morsmål i rock, med hint av funk, punk og blues. Bandet er kjent for sinn elleville scene-energi og sine underfundige tekster. 16. April 2021 slapp de EP`n "Det E Ikkje Bare Det", kort stund etter fikk de en fantastisk musikkanmeldelse i Bergens Tidende. Les om Takstein i Bergens Avisen, Bymagasinet og Åsane tidende. Hør musikken dems her: https://open.spotify.com/artis...". Deilig.

Kom, dans, drikk, dans og le julen inn.

cc 150kr

18år

Arrangør

SKUR 14 arrangerer i hovedsak musikk og kulturarrangementer.

Lokale

Skur 14/Øvingslokaler i Bergen AS, Holbergskaien 1, 5004 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.