Gå til hovedinnhold

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Meelodi // Albumrelease "CHAHÂR"

arrangementet ble avsluttet

Meelodi // Albumrelease "CHAHÂR"

Fra 100,00 NOK

Sted

Dato

9. Juni 2023, 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Meelodi // Albumrelease "CHAHÂR"

Velkommen til verdensreise av unike strengeinstrumenter, perkusjon og vokaler sammen med bandet Meelodi!

Bandet slipper sitt fjerde album den 9 juni 2023, og det har fått navnet CHAHÂR som betyr 4 i det persiske språket. Albumet følger sporene til det forrige albumet The Great Blue Wheel (2021) som vakte stor entusiasme fra nasjonalt og internasjonalt publikum og kritikere, og som bl.a. ble valgt ut som Top of the World album i Songlines magazine i 2021. Men bandleder og produsent Ole Andre Farstad mener dette nye albumet har blitt enda bedre.Farstads strengeinstrumenter skaper med sine repeterende riff en suggererende base som låtene bygges rundt, vi hører igjen klare referanser til musikk fra den fjerne østen, vest og øst - Afrika, og Norge. I spann med Snorre Bjerck sitt unike uttrykk på perkusjonsinstrumenter og bassist Anders Bitustøyl sin elegante dans i de nedre frekvenser driver de det groovy og stemningsfullt fra låt til låt. Over maner Medi Farmanis persiske poesi og Nawar Alnaddafs uimotståelige vakre arabiske sang, og med jazzlegende og multimusiker Per Jørgensen seilende rundt i fri dressur med enten trompet, sang eller perkusjon blir dette et helt unikt uttrykk av verdensmusikk, jazz og pop.

Med på laget er tre spennende gjesteartister som annonseres snart!

Følg Meelodi 

Facebook

Instagram

Bandcamp


Arrangør

Lokale

Bergen Kjøtt, Skutevikstorget 1, 5032 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer