Medlemsskap i Florø Filmklubb 2017

4. Januar 2017, 16:48 - 31. Desember 2017, 20:00

Flora samfunnshus, Markegata 51, 6900 Florø


I 2017 justerer vi medlemsskap/billettpris i filmklubben slik at vi er i tråd med lover og reguleringer som gjelder for filmklubbvisninger. Du kan velge mellom årsmedlemsskap og halvårsmedlemsskap. Det er egne priser for ungdom/honnør, og i år vil vi også ha jevnlige visninger av barnefilm slik at det også vil være aktuelt med medlemsskap for barn.

Vi følger kinoens aldersgrenser. Er du mellom 15 og 19 kan du kjøpe årsmedlemsskap for ungdom. Er du under 15 er det barnefilmårsmedlemsskap som gjelder. Honnør betaler samme pris som ungdom.

Prisene på medlemsskap øker ganske mye, men til gjengjeld vil det ikke være noen billettavgift. Dessuten har vi økt aktivitetsnivået betraktelig, og fortsetter å øke i 2017. Prisene er på linje med filmklubber vi finner det naturlig å sammenligne oss med.

Ønsker du mot all formodning ikke å betale verken helårsmedlemskap eller halvårsmedlemskap vil det også være mulig å kjøpe gjestemedlemskap for en film av gangen i døra før forestillingene.

På barnefilmer må alle barn ha gyldig årsmedlemsskap, eller kjøpe gjestemedlemsskap for den enkelte filmen. Voksne i følge med barn går gratis.

Helårsmedlemsskap

Stengt


Vårsemestermedlemsskap

Stengt


Årsmedlemsskap for honnør/ungdom til og med 19 år

Stengt


Årsmedlemsskap Barn

Stengt


Prøvemedlemsskap

Stengt