Meditativt Gongbad og lydreise

Meditativt Gongbad og lydreise

Fra 250,00 NOK

Sted

Dato

15. April 2023, 14:00 - 15:30

Beskrivelse

Hjertelig velkommen til Gong og lydreise med Nanne Emilie!


Hva kan du forvente?


Under et gong- og lydbad, vil frekvenserne fra lydbølgerne fra Gongen, stemmen og klangskåle gir deg en sanseoplevelse, og bringer kroppen i dyb Afspenning. Lydens effekt på kroppen, kan beskrives som en slags massasje i bindevevet og i cellene. Du kan forestille deg de små bølgene som oppstår i vann når de er utsatt for vibrasjon, for å skape et bilde av hvordan "lydmassasjen" virker i bindevevet og i cellene. Dette er veldig regenererende for kroppen, veldig behagelig, veldig subtilt, og veldig veldig avslappende.


Under selve lydreisen ligger du på en yogamatte med lukkede øjne og bare slapper av, som i savasanna/avspenning. Du vil kjenne at kroppen slapper af til lydende, og kanskje du fornemmer små processer i kroppen, eller kanskje du får billeder, sanseoplevelser, minner, eller føler at du mediterer eller drømmer lidt.


Hjerteligt velkommen til en lørdag med afspenning og regenerering.


Litt om Nanne Emilie:


Nanne Emelie Andersen fra Danmark. Hun er utdannet sanger, musiker, lydterapeut, samt yoga-, meditasjonslærer og kraniosakral terapeut (kropsterapi).


I Gongbad og lydreiserne fletter hun sin erfaring inden meditation, healing, lydhealing sammen med sin erfaring som sangerinde og musiker, og skaber med musikken et meditativt rum, som invitere dig ind i dyb afspænding og restitution.


Lydbølgerne fra instrumenter og stemme har en evne til at trenge ind i cellerne og give en slags massage på celleplan, hvilket virker restituerende og afbalancerende på kroppen.


Nanne Emelie har praktisert yoga i over 20 år. Og meditasjon har vært en naturlig daglig praksis og følgesvenn for henne allerede fra Barn.


Som kranio-sakral terapeut har hun en stor lidenskap for å arbeide med bindevevet, og fletter viten om dette ind i både undervisning, meditationerne og lydbadene hennes. Altid med en myk tilgange til både krop og sind.


Nanne er ejer af virksomheden Somahelse og tilbyder yoga, retreats, kropsterapi, meditation og lydrejser i Norge og Danmark. Du finner henne på somahelse.no og @Somahelse på FB. 


Pris for eventet 250kr / antall plasser 18.


Vi i Spisesalen gleder oss til å dele dette med deg! Velkommen!

Lokale

Spisesalen Spisesalen, Eidsfossveien 50, 3095 Eidsfoss

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.