Meditativ konsert med med gong, saksofon, mantrasang mm

28. April 2018, 15:00 - 17:00

Medisinsk yoga og mindfulness Oslo, Dronningens gate 23, 0154 Oslo

Vi har gleden å invitere deg til en spesiel avspennings stund. Denne dagen har vi en spesiel gjest - musikker Martha Lea. Hun jobber profesjonelt ved å spille bl.an saksofon og andre instrumenter, gong også, samt synger mantra og div. folketoner. Vi tar frem musikkintrumenter og skaper for deg en magisk lydhealing.

Magiske meditative lyder kan hjelpe deg både gi slipp i unødvendige spenninger og finne til dyp indre ro.

Først gjør vi noen myke øvelser for å roe ned kropp og sinne. Deretter blir du guider i en kroppskanning / avspenning, så kan du ligge (kan sitte også) på et myk underlag og ta imot helende lyd vibrasjoner.

GONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene treger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. Du kan kanskje vil føle at du befinner deg et plas uten tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt nødvendig utstyr i lokalene (ullmatter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev!

PRIS 500 kr (inkl servicegebyr)

Begrenset antall - maks 12 stk.

Spesiel musikalsk gjest er:
Marthe Lea, profesjonell musikker og sanger.

Øvelser gjør du sammen med:
MARIA ANDERSEN, gongterapeut, MediYoga og YinYoga lærer.

SPØRSMÅL: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com


Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om leidg plass), hver tilfelle vurderes separat.
Ved avlysing av arransjement - billett kan overførers til siknenede evente eller refunderes utenom servicegebyr (45 kr).

Billett Ikke tilgjengelig