Meberg - Julekonsert

Meberg - Julekonsert

Billetter fra 200,00 NOK

Sted

Dato

15. Desember 2022, 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Meberg er tilbake igjen med sin faste, årlige julekonsert på Bøker og Børst. Med på lasset følger som alltid julekalender, boksen med det rare i, og musikalske gjester som vil bli annonsert senere i høst. 


Det blir gjenhør med juleklassikere fra populærmusikkens historie; udødelige internasjonale slagere så vel som lokalproduserte perler.


Siden forrige gang har trioen vokst til kvartett og består, i tillegg til Meberg selv, av Vidar Shcanche (gitar), Torje Fanebust Ås (bass) og Anders Brunvær Hauge (tangenter).


Kom innom for en stemningsfull konsert med høy hyggefaktor som dufter av gløgg, granbar og marsipan!

Arrangør

En intimt og hyggelig lokale. Vi selger kun 50 billetter pr arrangement. Økologisk Fair Trade kaffe og te, byens beste varme sjokolade, stort utvalg håndverksbrygg på tapp og flaske, naturvin, fersk brødbakst og kaker hele uken, utservering, bakgård ,brettspill, brukte og nye bøker til salgs, konserter, vinyl dj's, gratis wi-fi og mye mer!

Lokale

Bøker og Børst, Øvre Holmegate 32, 4006 Stavanger

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.