MC Magnus & Mikke

MC Magnus & Mikke

Billetter fra 200,00 NOK

Sted

Dato

3. September 2022, 20:00 - 23:59

Beskrivelse

I August slipper MC Magnus og Mikke albumet «Fri Som Fuglen» på Stundom Records, og det feires med slippkonsert på Storgata 26!

«Fri som fuglen» består av 15 spor med sjeldne samples og vittige bars. Det er moderne old school rap på norsk gjort riktig. Stemningen er leken og underholdende, men med gjester som KØBER, Simon Alejandro og Tuva Syvertsen er det ingen tvil om at gutta mener alvor. Albumet er produsert i sin helhet av Mikke - samme mann som står bak beatsene på KØBERs kritikerroste «Aldri Ikke Gassed» fra 2021.

Den joviale artisten fra Bergen har gitt ut norsk rap siden 2011. De siste årene har han fått oppmerksomhet med låter som «MC Meg» og gjestevers på p3-listede «KØBER & Tjommi» sammen med KØBER. Sammen har de spilt en rekke solide konserter, og MC Magnus tar meg seg både Mikke og KØBER for å sette fyr på Storgata 26.


Hør MC Magnus her: https://open.spotify.com/artist/4NhIYKwONSmZPB0ddZGrh9

Lokale

Storgata 26 Storgata 26, Storgata 26, 0184 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.