Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Mathallens piknikkurv uke 36

arrangementet ble avsluttet

Mathallens piknikkurv uke 36

Fra 250,00 NOK

Sted

Dato

6. September 2016, 11:00 - 11. September 2016, 13:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Mathallen har skreddersydd en piknikkurv full av deilige råvarer! Alt er ferdig tilberedt, så du trenger ikke grill for å nyte maten. Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hva du heter og hvor mange du ønsker mat til - så fikser vi resten!

Bestilling av piknikkurv må skje senest kl. 12:00 for henting påfølgende dag. For henting i helgen må bestillingen være inne senest kl. 12:00 fredagen før.

I menyen til høyre kan du velge hvilken dag du vil hente piknikkurver. Du blir så sendt videre til et skjema hvor du velger hvor mange personer du vil kjøpe til og hvilket klokkeslett (mellom 11:15 og 18:00) du ønsker å hente piknikkurven.

Dersom du har spesielle allergier eller ønsker vegetaralternativ kan du ta kontakt med oss på booking@mathallenoslo.no.

Piknikkurven hentes i baren på Torget, midt i Mathallen.

ÅRETS PIKNIKKURV
Pris: Kr. 250,- per person
(Minimumsbestilling er 2 personer)

Surdeigsbaguette fra Handwerk
Crottin de Chavignol bleu (geitost) fra Den blinde ku
Svinenakke og salami fra Annis pølsemakeri
Fransk potetsalat fra Stangeriet
Skagenrøre fra Vulkanfisk
Frukt, salat og oliven fra Cupcakes Oslo
Aioli fra Vulkanfisk
Makroner fra SebastienBruno

Arrangør

Lokale

Mathallen Oslo, Vulkan 5, 0178 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer