skip to main content

Manny Rod Live in Oslo

Har nettopp lagt til

Manny Rod Live in Oslo

Fra 350,00 NOK

Sted

Dato

15. Juni 2024, 22:00 - 16. Juni 2024, 03:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Lørdag 15. Juni 2024 Tid: Kl. 22:00 - 03:00 Sted: Club Albertine, Christian Krohgs gate 2, Oslo, Norge

✨ Opplev en uforglemmelig Bachata-fest med den internasjonalt anerkjente artisten Manny Rod! ✨

Vi er stolte over å presentere den karismatiske bachata-artisten Manny Rod live på CLUB ALBERTINE! For første gang i Norge vil Manny Rod fortrylle oss med sine mest elskede hits, inkludert "Me emborrachare", "Te vas", "Besos a Escondidas" og mange flere.

Høydepunkter:

 • Liveopptreden av Manny Rod: Kl. 00:00
 • Fantastiske DJ-er Trankilo og Calawera holder dansegulvet glødende hele natten!

Billettpriser:

 • Ordinær billett: 350 kr

Billettbestilling og informasjon:

 • Kontakt oss for mer informasjon

Åldergrense: 18 år + ID sjekkes ved inngangen Pent antrekk er verdsatt.

Bli med og opplev en kveld fylt med lidenskapelig bachata, fantastisk musikk og magi på CLUB ALBERTINE! Vi gleder oss til å feire sammen med dere.

Vennlig hilsen, ALVS Production & Event AB och MQT EVENTS


Arrangør

Masquetapas skapades av en spansk familjetradition, med äkta recept från Spanien som får gästerna att känna sig hos en ”abuela”.
Masquetapas startades i Södertälje och har idag även en restaurang i Stockholm, som har nyligen fyllt ett år.
Hos oss kan du smaka traditionella spanska tapas, bland annat räkor i chili och vitlök, vitlöksbröd och spanska ostar och chark. Perfekt för dig som vill ha dela tapas och ha en trevlig stund tillsammans med dina nära och kära.
Vi erbjuder olika företagsmenyer med alternativ för alla smaker, och för stora sällskap finns det möjlighet att beställa en äkta spansk paella med skaldjur som tillagas på plats!
Masquetapas är idag en fusion av traditionella spanska rätter och smaker från alla världens hörn. Ett livligt ställe med mycket god mat, dans, musik och glädje varje dag.
Välkomna!

Lokale

CITY BAR (EX CLUB ALBERTINE), Chr. Krohgs gate 2, Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer