Maktkamp

Maktkamp

Billetter fra 150,00 NOK

Sted

Dato

2. September 2022, 20:00 - 23:30

Beskrivelse

Da er det endelig klar for ny konsert på Oslos ferskeste og raffeste scene. Det er en sikkelig godbit som venter, nemmelig de tøffe gjeddene i hardcorebandet Maktkamp! Dette blir intenst og heftig!

-MAKTKAMP- er et hardrockband som spiller energisk og melodisk hardcore, hardrock og punk. Etter å ha sluppet sin første EP i febuar 2020, kvernet bandet seg gjennom pandemien, og tok sin rettmessige plass innenfor den norske undergrunnsscenen. Samtidig skrev de sitt første album, I Affekt, som kom ut 21. januar 2022, til god mottakelse fra musikkmedier i både Norge og utlandet.

Bandet er kjent for sine iøynefallende, høyintense konserter, der ingenting legges imellom, og har for vane å smelte sammen med publikum i et sammensurium av rock, eufori og dans allerede ved første growl.

Reviews for I Affekt


★★★★☆ metalepidemic.com

★★★★☆☆ gaffa.no

★★★★★★★★☆☆ ox-fanzine.de

★★★★★★★★☆☆ worldofmetalmag.com
"Til alle med sansen for melodiøs tungrock: Sjekk ut dette albumet." -folkebladet.no

Lokale

Storgata 26 Storgata 26, Storgata 26, 0184 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.