Magisk julevandring for barnefamilier på Odderøya 19 desember er kansellert.

Wilhelms Rosenvolds vei, 4610 Kristiansand
19. Desember 2021, 16:00 - 19:00
Billetter Gratis - 75,00 NOK
Billetter Gratis - 75,00 NOK

Arrangementet er kansellert grunnet nye Covid-restriksjoner. Ring gjerne A. Munthe på 97175439 for å avtale tilbakebetaling av kjøpte billetter. 


 Er du klar for en magisk juleopplevelse?

Vi ønsker velkommen til absolutt alle barnefamilier eller besteforeldre med barnebarn og alle andre som vil være med på en magisk julevandring på Odderøya!

Elever ved Kristiansand Katedralskole Gimle arrangerer julevandringen gjennom 24 poster med hjelp fra elever fra Tangen og Lillesand videregående skole. Løypen starter ved Odderøya idrettspark og ender ved Vaktmannsboligen på Søndre Batteri. Dere vil under julevandringen møte på skuespill fra Frozen, Hakkebakkeskogen, Rudolf (på rømmen), Juletyvene (pass på tingene deres!) og kanskje flere nisser og troll? Dere kan delta i julequiz med premier fra Dyreparken og rett og slett føle på den magiske julestemningen i en løype som er vilt julepyntet av elevene! Vi har inngått samarbeid med Kristiansand kommune og Bølgen bærekraftsenter om utvalgte FNs bærekraftmål, som voksne og barn vil lære mer om i løypen. Det vil bli oppgaver, delt delt ut snacks underveis og en deilig cafe (Vaffelstua) vil være åpen hvor dere kan kjøpe kakestykke eller noe å drikke. Ytterst ved havet vil skuespillere fra UngdomsKilden spille en spesialskrevet jule-miniforestilling for dere - kun for dere klokken 16.30, 17.30, 18.30! Forestillingen er skrevet av Eirik Langås Jørgensen.

Vi vil at alle skal ha mulighet til å delta, og vil derfor gi ut gratis billetter til enkelte familie (organisert av kommunen). Løypen passer fint til barnevogner og rullestoler! Gi beskjed hvis dere har behov for assistanse, og har behov for en egen jule-guide! Fremtidgen og havet er viktig for oss som er ungdom på Sørlandet. Vi gir derfor en prosentandel av overskuddet til Green-Bay Project, som rydder etter oss mennesker i fjæra og på havets bunn. Vi er opptatt av barn, og donerer derfor det vi bruker i arrangementet til barnehager og  organisasjoner som trenger dette mer enn oss.

Turen passer spesielt godt for barnefamilier før eller etter dere har sett Domkirken sitt magiske lysshow! 

Vi anbefaler at dere tar buss til arrangementet. Hvis dere må kjøre bil, kan dere parkere gratis på Odderøya Idrettsplass, hvor julevandringen starter! Ta gjerne på nisseluer og ta med lommelykt i skumringen!

Vær rask med å kjøpe billetter til klokken16.00, 17.00 eller 18,00!

Priser: Voksne: Kr 75,- Barn 2-13 år: Kr 50 Barn under 2 år: Gratis

Billetter refunderes ikke. 

arrangementet ble avsluttet

Magisk julevandring for barnefamilier på Odderøya 19 desember er kansellert.

Vis detaljer
Vil du ha flere eventer?

Meld deg på her for å få et samlet event-utvalg på e-post