Ma’n i gato

Ma’n i gato

Billetter fra 290,00 NOK

Sted

Dato

26. Desember 2022, 20:30 - 27. Desember 2022, 01:00

Beskrivelse

«Ma’n i gato» er Bømlo sitt nye rockeband, som spelar fengande musikk med tekstar på dialekt. Tekstane og musikken omhandlar kvardagslege og spesielle hendingar som mannen i gata kan oppleve, og dette vert presentert i ei blanding av humor, refleksjon og alvor. Bandet har gjeve ut albumet «Ma`n i gato» i 2021 og har gjeve ut fleire singlar som «Fem fine fyra», «Uten et sår», «Nye spor» og «501» etter det. Bandet jobbar no i studio med sitt andre album. «Ma`n i gato» lovar særdeles god stemning og full trøkk på HiSio 2.juledag, så dette vil du ikkje gå glipp av. Bandet består av Olve Tufta Nyhammer (vokal/gitar), John-Kato Hollund (trommer), Steinar Bukkøy (bass), Frode Sæverud (tangentar) og Rune Fylkesnes (gitar).

Lokale

Bankbrekko 6, 5430 Bremnes

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.