Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Lyrikk i Ord Og Toner med Per Chr. Ellefsen, Kristin Sevaldsen og Lars A Kvistum

arrangementet ble avsluttet

Lyrikk i Ord Og Toner med Per Chr. Ellefsen, Kristin Sevaldsen og Lars A Kvistum

Fra 125,00 NOK

Sted

Dato

31. Juli 2019, 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Tradisjonen tro vil det også i år blir sommerkonsert i Hakadal kirke.
Sommerkonserten markerer avslutning på veikirke sesongen, og i år vil det kunstneriske programmet bestå av

                                                   -    Lyrikk i Ord og Toner   -

Den kjente og velrennomerte skuespilleren Per Christian Ellefsen fremfører norsk poesi og lyrikk sammen med 
de to anerkjente musikerne Kristin Sevaldsen, saxofon og Lars A. Kvistum på piano. 
Tekster av Lars Saabye-Christensen, Stein Mehren og Hans Børli for å nevne noen, blir satt i stevne med Sevaldsen og Kvistum’s vakre musikk.   Lyrikk i Ord og Toner tar deg med inn stemningsfulle landskaper hvor du kan senke skuldre og gi rom for alt fra stille refleksjon til lun latter. 

Om artistene: 


Per Christian Ellefsen er fast ansatt på Nationaltheatret og er for mange best kjent fra den norske film triologien om Elling,
etter Ingvar Ambjørnsen’s bok Brødre i Blodet.


Kristin Sevaldsen og Lars A. Kvistum er begge freelance musikere og markerte høsten 2018 fem års samarbeid med å slippe albumet Acoustic på Losen Records.  Albumet har mottatt strålende omtale i nasjonal og internasjonal musikkpresse. 
Hør musikken på SpotifyVelkommen til Sommerkonserten i Hakadal kirke, Onsdag 31. Juli 2019  Kl. 19:00

Arrangør

Kristin Sevaldsen er saxofonist, komponist og produsent som har flere plateutgivelser og konserter bak seg - både nasjonalt og internasjonalt. 

Lokale

Hakadal kirke Hakadal kirke, Gamleveien 633, 1488 Hakadal

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer