Lyd og bevegelse for glede! Latteryoga, Groove-danse og Gong!

16. Mars 2018, 16:30 - 18:30

Medisinsk yoga og mindfulness Oslo, Dronningens gate 23, 0154 Oslo

Bli med å få påfyll av glede og energi samt mulighet å lande inne i degselv.

Du er invitert til en spesiel event - med Caroline Støyva Eriksen, skuespiller, sangerinne, latteryoga og Groove fasilitator og Maria Andersen, yogalærer og gongterapeut

Først myker vi opp med Latteryoga - et unikt konsept hvor hvem som helst kan le uten spesiell grunn og uten bruk av humor, vitser og komedie. Vi invitierer latter som en øvelse i en gruppe ved bruk av øyekontakt og barnlig lekenhet. Deretter sliper vi oss løs med Groove - en enkel, morsom og prestasjonsfri danseopplevelse.

Kvelden avsluttes med en lenger avspenning med gong - som gir deg gledens vibrasjoner.

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt nødvendig utstyr i lokalene (ullmatter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev!

PRIS 480 kr (inkludert alle gebyrer)

Plass til kun 12 deltakere!

Du melder deg via linken tilgjengelige billetter eller her https://billetto.no/e/3-x-glede-latteryoga-groove-danse-og-gong-billetter-258287

Vi gleder oss!!!

Caroline og Maria

------------

MER om Latteryoga, Groove og Gong:

GROOVE Vi forenes i samme rytme,og danser til masse forskjellig musikk. Ingen venstre eller høyre,ingen ledet koreografi som man skal få til. Du danser som du vil,fordi din måte er den riktige måten. Du er unik,og du skal se anderledes.

LATTERYOGA. Grunnen til at det heter latteryoga er fordi vi kombinerer latterøvelser med yogapust. Dette gjør at kroppen og hjernen får mer oksygen, som gir en følelse av økt energinivå som bidrar til en god helse.

GONG er en av de elste musikkinstrumenter og ble ofte brukt sammen med yoga og meditasjon. Det sies at lyden av gong renser sinnet og virker helbredende på kroppen. Gongvibrasjoner trenger gjennom hele deg og de fleste opplever påfyll av energi og indre ro og glede.

Tidligere tilbakemeldinger:

Dette er vel så godt som meditasjon. En oase jeg nesten aldri er i. Deilig å være i noe så prestasjonsfritt som jeg nesten aldri finner ellers i samfunnet.

Du blir ledet av:

Caroline Støyva Eriksen er sertifisert latteryogalærer fra Laughter Yoga International University i India. Hun ble også sertifisert GROOVE fasilitator for barn og voksne i 2016. Til daglig jobber Caroline som skuespiller og sanger med base i Oslo. Følg siden henners på FB: Laughteryoga & Groove with caro

MARIA ANDERSEN, gongterapeut, MediYoga og YinYoga lærer, massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut.


SPØRSMÅL: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com


Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om leidg plass), hver tilfelle vurderes separat.

Billett

Ikke tilgjengelig