LÜT + support: Filleproletariatet

Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo
Super arrangør
Billetter 100,00 NOK - 200,00 NOK
Billetter 100,00 NOK - 200,00 NOK

LÜT har banket seg inn i bevisstheten til rockeglade publikummere helt siden bandet så dagens lys i 2014. De har gjort en bråte overbevisende konserter med stagediving, store kor og enda større riff, og mottatt flere prestisjetunge utmerkelser. Bandet har annonsert at ventetiden for ny musikk nærmer seg slutten. I løpet av året har LÜT sluppet en rekke singler, og nytt album står snart for tur.

«Vi kan knapt vente med å spille nye låtene live og gleder oss enormt til å spille konserter igjen!», forteller Mads Ystmark i bandet.

For debutalbumet «Pandion» ble LÜT nominert til Årets nykommer på Spellemannprisen og P3Gull. De har også mottatt skryt fra selveste Lars Ulrich (Metallica) i podkasten hans «It’s Electric».

P3 Gull-juryen:
"Ingen norske punkband siden Turboneger har et mer velregissert liveshow enn LÜT. Kombinasjonen av verbal humor, beinhard energi og velspilte licks gjør konsertene til denne Tromsø-gjengen til en fryd for alle sanser.»

Support: Filleproletariatet

Filleproletariatet er et old-school hardcorepunk-inspirert band fra Oslo som ble startet i 2016. Bandet tar inspirasjon fra band som Dead Kennedys, Suicidal Tendencies og Bad Brains, og lager sin egen sound som tar deg tilbake til 80-tallets skitne punkescene.

Bandet har i år sluppet to låter på Spotify, og har en tredje låt som kommer ut i nær fremtid.

Vil du ha flere eventer?

Meld deg på her for å få et samlet event-utvalg på e-post