LÜT + support: Filleproletariatet

Arrangementet ble avlyst

LÜT + support: Filleproletariatet

Billetter fra 100,00 NOK

Sted

Beskrivelse

LÜT har banket seg inn i bevisstheten til rockeglade publikummere helt siden bandet så dagens lys i 2014. De har gjort en bråte overbevisende konserter med stagediving, store kor og enda større riff, og mottatt flere prestisjetunge utmerkelser. Bandet har annonsert at ventetiden for ny musikk nærmer seg slutten. I løpet av året har LÜT sluppet en rekke singler, og nytt album står snart for tur.

«Vi kan knapt vente med å spille nye låtene live og gleder oss enormt til å spille konserter igjen!», forteller Mads Ystmark i bandet.

For debutalbumet «Pandion» ble LÜT nominert til Årets nykommer på Spellemannprisen og P3Gull. De har også mottatt skryt fra selveste Lars Ulrich (Metallica) i podkasten hans «It’s Electric».

P3 Gull-juryen:
"Ingen norske punkband siden Turboneger har et mer velregissert liveshow enn LÜT. Kombinasjonen av verbal humor, beinhard energi og velspilte licks gjør konsertene til denne Tromsø-gjengen til en fryd for alle sanser.»

Support: Filleproletariatet

Filleproletariatet er et old-school hardcorepunk-inspirert band fra Oslo som ble startet i 2016. Bandet tar inspirasjon fra band som Dead Kennedys, Suicidal Tendencies og Bad Brains, og lager sin egen sound som tar deg tilbake til 80-tallets skitne punkescene.

Bandet har i år sluppet to låter på Spotify, og har en tredje låt som kommer ut i nær fremtid.

Lokale

Sub Scene Sub Scene, Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.